Kiirlingid

Tunniplaan Projektid

Toitlustamine

Hommikusöök Mahlajook, võileib suitsuvorsti ja värske kurgiga

Pearoog Mahlajook, piim (kooli), keefir (kooli), ahjukartulid, paneeritud kalafilee, tartar kaste

Hommikusöök Hommikuhelbed piimaga, vorst, või, kurk, leib

Pearoog Mahlajook, piim (kooli), kartul, sinepikaste, kotlet, hapukapsasalat, leib

Tunnid

9.10 - 9.55

10.05 - 10.50

11.00 - 11.45

11.55 - 12.40


Lõuna

12.40 - 13.00


Tunnid

13.00 - 13.35

13.55 - 14.30

14.35 - 15.10

15.15 - 15.50

Õppetöö kalender

I vaheaeg:

21.10.2024 -
27.10.2024


II vaheaeg:

23.12.2024 -
05.01.2025


III vahaeg:

24.02.2025 -
02.03.2025


IV vaheaeg:

14.04.2025 -
20.04.2025


V vaheaeg:

10.06.2025 -
31.08.2025

Õppetöö kalender

Tunnid

9.10 - 9.55

10.05 - 10.50

11.00 - 11.45

11.55 - 12.40


Lõuna

12.40 - 13.00


Tunnid

13.00 - 13.35

13.55 - 14.30

14.35 - 15.10

15.15 - 15.50

Õppetöö kalender

I vaheaeg:

21.10.2024 -
27.10.2024


II vaheaeg:

23.12.2024 -
05.01.2025


III vahaeg:

24.02.2025 -
02.03.2025


IV vaheaeg:

14.04.2025 -
20.04.2025


V vaheaeg:

10.06.2025 -
31.08.2025

Õppetöö kalender

Tunnustused